Tales Fom The Wood #11

Tales Fom The Wood

Advertentie

15 gedachten over “Tales Fom The Wood #11

 1. Very nice macro with detail in the foreground mushroom, dear Inge! Wonderful work as always, my friend ~ have a great new week ahead! 👍👌🌹

 2. Die heb je weer prachtig vastgelegd Inge en de keuze voor zwart wit is zeker niet slecht gekozen.
  Was dat dunne takje links een bewuste keuze ? Zelf denk ik het weggelaten te hebben.

 3. Toegegeven Inge, zelf zag ik het ook al heel vaak te laat en als je dan thuis komt en je wil het gaan wegwerken in Photoshop….. het is beter om het meteen te controleren tijden het maken van de foto. Dus geen verwijt hoor, wel uit eigen ervaring gesproken 🙂

  1. Ja, heb toen die dag meerdere foto’s gemaakt en ja je moet er inderdaad steeds opletten … in photoshop ben ik niet zo’n held om dat allemaal weg te werken maar volgende keer zal ik beter opletten. Ik weet niet juist de hele periode van paddenstoelen maar ik denk dat het weldra gedaan zal zijn.

   1. Het seizoen loopt inderdaad naar zijn einde toe, zeker als de eerste nachtvorst optreedt, dan is het volledig gedaan. Paddenstoelen zijn er eigenlijk het ganse jaar te vinden hoor, ze zijn niet gebonden aan de herfst. Morieltjes bijvoorbeeld vindt je vooral in het voorjaar en vroege zomer. Enkel in de winter valt er weinig te bespeuren, buiten de grote tondelzwammen die je op de stammen van zowel nog levende als dode bomen aantreft. Fijne nieuwe week gewenst.

 4. ’t is een gedurfd Z/W juweeltje Inge !
  De kleine takjes geven (naar mijn gevoel) iets extra aan je foto. De bijna diagonale ligging van het takje versterkt de Gulden snede compositie in de positie van de paddenstoel.

 5. Bonjour mes amis, amies

  Bonjour mes amis, amies
  Je vous envoie un petit écris pour que vous commenciez bien votre journée
  Avec une grosse pensée heureuse
  Oubliez tout les petits défauts de la journée d’hier
  Avancez sur du concret
  La lumière du jour saura vous guider
  Belle journée à vous, vos proches enfants
  Bise BERNARD

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: